Text

Om oss

Text

Stålung Eskefabrikk AS ble startet opp som Grønlands Eskefabrikk i 1909, og vi har rundet 100 år i bransjen!!


Kristina Stålung står som for den daglige driften i tillegg til 5 ansatte med bred erfaring i bransjen. Vi er opptatt av kundene våre og strekker oss langt for å ha korte leveringstider og levere høy kvalitet.


Vi deler lokaler med Papirdekk AS, Norges ledende innen PrintFinish. Så her er veien kort for å få det "lille" ekstra som gjør at akkurat ditt produkt får ett unikt utseende!


Vi leverer print/trykk i store formater med topp kvalitet på et hav av forskjellige materialer, alt fra kartong til aluminium. Vi printer rett på materialer, eller kasjerer trykksaker på minipapp i forskjellige tykkelser. 


Vi lager stanseverktøy/pregeklisjeer. I tillegg leverer vi trykk på ett stort utvalg klær, skilt, etiketter og messedekor.


Ta kontakt, vi hjelper deg med det meste!

Image
Text

Kristina Stålung Walbye

Daglig leder


Tlf: +47 93 43 36 86


Kristina har jobbet her siden 84. Hun overtok som daglig leder etter sin far i 2006. Hun styrer bedriften med stødig kurs. Har alltid godt humør, tar utfordringer på strak arm og stress ser ikke ut til å påvirke henne. Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor - her tar vi det meste.

Image
Text

Berit Valsvik Maasø

Mac operatør/Produksjon


Tlf: +47 48 21 83 09


Berit har jobbet her siden 2012. Hun er utdannet reproteknikker og har vært over 27 år i bransjen. Hun tar seg av utfakturering. Ellers er hun som poteten, kan brukes til alt og hjelper til i produksjonen når det trengs - Sier aldri nei, liker å ta i et tak og er alltid i godt humør!

Image
Text

Tin Le

Produksjon


Tlf: +47 45 40 18 13


Tin har jobbet her siden slutten av 90´tallet. Tin betjener kasjeringsmaskinen og andre maskiner med stor omsorg for kvalitet og har teft for gode løsninger når ting ikke stemmer helt... Alltid i godt humør, noe vi setter stor pris på, vi som har han i flokken vår!

Image
Text

Thomas Jacobsen

Produksjon


Tlf: +47 45 40 18 13


Thomas har jobbet her siden 2010.

Han styrer det meste ute i

produksjonen. Har alltid et smil om munnen, og kan han finne på et pek, så er han ikke vanskelig å be. Går som oftest utover Tin. Thomas vet å sette inn et ekstra gir når det trengs. Han er også

sønnen til Kristina, så han bærer kanskje tradisjonen videre...

Image
Text

Knut Walbye

Produksjon


Tlf: +47 913 74 300


Knut har jobbet her siden 2014.

Han har full kontroll ute i

produksjonen, rydder og holder orden på det meste. Alle vet hvor ting ligger etter at han begynte hos oss. Blid og fornøyd, alltid hjelpsom for de som trenger en ekstra hånd. Flink i jobben sin. Han er også

Kristina´s ektemann.

Image
Text

Max

“Sjefen”


Tlf: Voff Voff


Max har jobbet her siden 2013.

Han har full kontroll på alle som kommer inn og ut i huset. Har god kontakt med faste kunder, han vet hvem han kan løpe til og hvem som ikke er fullt så glad for å se ham.

Som lønn vanker det godbiter hver dag.

Text

Text

Stålung Eskefabrikk AS holder  til i hjertet av Gruruddalen. 
Klikk her for å se hvor vi  holder til: 
http://papirdekk.no/

https://dittpreg.no/


Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon